FD Gazelle 2022

Wauw! Cross is één van de snelst groeiende bedrijven van West-Nederland. In de afgelopen 3 jaar (2019 – 2021) heeft Cross een enorme groei in omzet laten zien, waardoor wij ons een FD Gazelle mogen noemen!

 

Als trotse Managing Director van Cross, vertelt Arlan:

 

“We horen erbij, Cross is een FD Gazelle! Het is een enorm compliment dat Cross één van de snelst groeiende bedrijven van West-Nederland is.

 

Cross is meer gegroeid dan ik me soms besef. Bijna 15 jaar geleden zijn wij begonnen als salesbedrijf. Cross is nu uitgegroeid tot een volwaardig marketingbureau, dat is heel gaaf!
De afgelopen drie jaar hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid (denk aan de dienstverleningen Content en Concepts), zijn we actief geworden in meer sectoren en is het team flink gegroeid.

 

Ons geheim? Anticiperen, innoveren en bouwen aan een duurzame toekomst. Natuurlijk kennen we ook lastige periodes, zoals tijdens corona, toen veel evenementen niet door konden gaan. Hoe we dit hebben aangepakt? We innoveren met een blik op de toekomst, zodat we over een aantal jaar niet tegen dezelfde situatie aanlopen. Zo hebben we ons eigen podcastplatform opgezet. Dit was een enorm gaaf project om aan te werken.

 

Waar ik het meest trots op ben?

Het team om mij heen. De betrokkenheid van het team is uitermate hoog: we werken iedere dag weer samen om onze klanten verder te helpen met het bereiken, boeien en binden van professionals. Dat we met z’n allen streven naar een mooi resultaat waar ook ruimte is voor gezelligheid, vind ik het allerbelangrijkst.”

Reserveer je advertentie FD Gazelle 2022 direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!