Sevilla 2017

Na een succesvol bedrijfsuitje naar Valencia mocht er in december gestemd worden op de locatie voor het Cross 2017 uitje. Dit als beloning voor de resultaten in 2016, om elkaar beter te leren kennen, maar vooral omdat het gewoon heel erg leuk is. Met het publiekelijk tellen van de stemmen werd onze bestemming onthuld: Sevilla!

 

Wederom een trip naar de Spaanse zon, maar nu met de uitdaging om het vorige uitje te evenaren. Want hoe stem je de activiteiten af op de wensen van 18 man? Durven we het aan om de Flamingo te gaan dansen of toch maar wéér een tapastocht? Een nat pak halen met onze kano in de Guadalquivir of een natte nek op één van de vele terrasjes langs dezelfde rivier?

Uiteindelijk werd het een combinatie van cultuur, teambuilding en proeverijen van de lokale specialiteiten. Zo zijn we een ochtend op pad geweest met een fotograaf, hebben we een wedstrijd Sangria maken gedaan en staan er enkele collega’s op de gevoelige plaat wanneer ze de favoriete artiest van Marcella en Sophie karaoken.

 

Met het 10 jarig jubileum (juni 2018, zet het in je agenda) en hopelijk een knaller van een jaar in het vooruitzicht rijst vooral de vraag… where to next?

Direct weten hoe je jouw volgende klant bereikt?

dAIron

Dé AI tool voor jouw B2B marketingcampagne

Reserveer je advertentie Sevilla 2017 direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!