#Trotsopmijnwerk

Voor (bijna) iedereen is de werksituatie er dit jaar anders uit gaan zien. Van ‘thuiswerkers’ tot ‘quarantainewerkers’ en van ‘extra vrije tijd’ tot ‘nooit meer vrije tijd’. Hoewel mensen in tijden als deze minder snel van baan wisselen, wil dat niet zeggen dat er minder vraag naar personeel is. Hoe zorg je ervoor dat een kandidaat bij jou solliciteert? Laat dat maar aan je collega’s over!

Grote kans dat de coronacrisis een impact heeft gehad. Hoe je daar als organisatie mee omgaat, schijnt door naar de buitenwereld. Het is niet voor niets dat we #trotsopmijnwerk dit jaar zo vaak voorbij zagen komen op LinkedIn. Zolang een organisatie echt haar best doet, merken de medewerkers dit ook. Die zetten zich op hun beurt met hart en ziel in, om er het beste van te maken. Wat dat dan te maken heeft met het werven van personeel?

Dat is eigenlijk heel simpel: medewerkers die delen dat ze oprecht trots en blij zijn dat ze bij jouw bedrijf mogen werken, is de beste reclame die je kan krijgen. Iemand die op zoek is naar een baan en in zijn/haar netwerk voorbij ziet komen dat de huidige medewerkers zo tevreden zijn, kan niet anders dan enthousiast worden. Deze persoon wil een deel uitmaken van deze organisatie! Kortom: zorg jij goed voor jouw medewerkers, zorgen jouw medewerkers goed voor jou.  

Reserveer je advertentie #Trotsopmijnwerk direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!