3 tips om jouw 10 jarig jubileum te vieren!

  1. Begin op tijd, bedacht ik mij toen ik 3 weken geleden zag dat wij vandaag, 10 jaar geleden bij de KvK naar binnen stapten.
  2. Verzin iets origineels, iets met ananas en toeters?
  3. Proud heritage, bright future, waar komen we vandaan en waar gaan we heen?

 

En laat punt 3 nou net iets zijn waar voldoende over te vertellen is, met een minimale tijdsinvestering zo net voor de vrijdagmiddag borrel bij ons op kantoor. We willen ons jubileum natuurlijk niet helemaal stilletjes aan ons voorbij laten gaan maar hebben we in de afgelopen 10 jaar een berg aan verantwoordelijkheden verkregen waardoor ons werk serious business is geworden. En wie heeft er dan tijd om te feesten (wij vast niet!?).

Begonnen in een kantoor boven de Volkswagen dealer in Rotterdam, met het vertrouwen van onze eerste opdrachtgevers (die wij overigens nog steeds dagelijks ontzorgen) en met een ambitie die niet te temperen is doorgegroeid naar onze huidige locatie. Een monumentaal herenhuis aan de Nieuwe Haven in Schiedam. Waarbij de locatie, opdrachtgevers en de ambitie de fundering van onze succesfactor is, maar de lof toch uitgaat naar het team dat het dagelijks mogelijk maakt. Inmiddels met 20 man sterk, waarbij voor velen de gezichten enkel zijn veranderd omdat ze ouder zijn geworden.

Via (onder andere) deze weg wil ik iedereen bedanken die dagelijks bijdraagt aan het succes van Cross!

Arlan van der Velden

Direct weten hoe je jouw volgende klant bereikt?

dAIron

Dé AI tool voor jouw B2B marketingcampagne

Reserveer je advertentie 3 tips om jouw 10 jarig jubileum te vieren! direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!