FD Gazellen 2023

Wow! Cross mag zich wederom een FD Gazelle noemen. Wij behoren tot de 1003 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio West. Voor het tweede jaar op rij alweer, genoeg reden voor een feestelijke stemming binnen het team. 

We vragen Managing Director Arlan over deze mooie benoeming.

 

Wat betekent het om een Gazelle te zijn?

“Dit betekent voor ons meerdere dingen. Om een Gazelle te worden moet je voldoen aan een aantal kwalificaties. Het is erg fijn om te weten dat we onze zaakjes op orde hebben. Na 15 jaar zijn we met Cross nog steeds aan het groeien. Dit is een erg mooie prestatie.

We staan zeker stil bij dit mooie moment, maar dat kan natuurlijk niet te lang. We pakken door en blijven inspelen op vernieuwingen. Op deze manier willen we het leven van marketeers makkelijker maken en ze ontzorgen met onze diensten. Het feit dat onze klanten ons goed beoordelen en steeds weer terug komen bij Cross, betekent dat we dit nu goed doen. “

 

Gaat het gevierd worden?

“Bij de 1003 snelst groeiende bedrijven horen in deze categorie, laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. We hebben binnenkort een leuk feest gepland met ons team. Een perfecte gelegenheid om een glas te heffen op deze mooie prestatie. 

De uitreiking zal dit jaar ook weer een groot feest worden. Vorig jaar was een mooie uitreiking, met een interessante toespraak van Ben Tichelaar. Ik ben dan ook erg benieuwd naar dit jaar.”

Op de vraag hoe nu verder is Arlan heel duidelijk: mouwen opstropen en aan het werk. 

Reserveer je advertentie FD Gazellen 2023 direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!