Cross SWAT team aan het werk

Ter ere van ons 15 jarig  bestaan, ontvingen wij van Stefan Fernhout van Faconex een teamdag. Waar we normaal gesproken een groep collega’s hebben die een teamactiviteit bedenkt en voorbereid, wisten we dit keer geen van allen wat we konden verwachten.

Are you ready?

Gekleed in onze sportiefste outfit arriveerden wij bij een boksschool. Na wat te hebben gekletst gingen we van start met een check-in. “Hoe zit je erbij vandaag?”, “Zijn er dingen die jouw functioneren vandaag beïnvloeden?”…Belangrijke vragen en goed om bij stil te staan.

Helemaal in het “hier en nu” konden we starten met de warming-up. We gingen in duo’s aan de slag en de sfeer zat er direct goed in.

Teamwork makes the dream work

Nadat we actief bezig waren geweest was het tijd om onze hersenen te laten kraken. We dachten na over wat bijdraagt aan een succesvol team en dingen die het succes van een team juist in de weg staan.

Waardevol om eens goed over dit onderwerp na te denken en onze ervaringen hiermee te bespreken. Nadat we over deze “succesfactoren” hebben nagedacht en hier theoretische achtergrond bij kregen van de trainers, was het tijd voor actie!

Uit je comfortzone

We werden opgedeeld in teams en werden klaargestoomd om later op de dag onder druk te presteren in een situatie die we vooraf niet helemaal in kaart konden brengen. We zullen niet alles verklappen, want een teambuildingsdag met Faconex is zeker een aanrader.

Waar het op neer komt: We leerden om met politietechnieken een opdracht te voltooien in een onverwachte situatie. Flexibiliteit, teamgeest, jezelf beheersen en tegelijkertijd super alert en actief zijn waren onmisbaar om tot een goed resultaat te komen.

Aan het einde van de dag hebben we veel samen gewerkt, zijn ieders talenten benut en weten we nog beter wat we aan elkaar hebben in onze dagelijkse werkzaamheden.

Kortom: Een interessante dag met een team en coaches die zich 100% in hebben gezet.

Faconex, ontzettend bedankt voor deze dag!

 

Doe jij volgende keer mee met onze teamdag? Neem eens een kijkje tussen de vacatures!

Direct weten hoe je jouw volgende klant bereikt?

dAIron

Dé AI tool voor jouw B2B marketingcampagne

Reserveer je advertentie Cross SWAT team aan het werk direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!